ANTALYA / DEMRE - Çevreli Bozoğlu-Tarkun Ortaokulu

Ercan AYDEMİR - Okul Müdürü

Erzincan İli Çayırlı  İlçesinde doğdu. Erzincan Lisesi mezunu olan okul müdürümüz ardından Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. 1997 Yılında Öğretmenlik mesleğine giriş yapan okul müdürümüz Erzincan ili Refahiye ilçesinde 4 yıl, ardından Erzincan Çayırlı ilçesinde yine 4 yıl olmak üzere toplam 8 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı. 2007 yılında asaleten Okul Müdürlüğü kadrosuna atanan Okul Müdürümüz sırasıyla Çayırlı ZiyaGökalp ilköğretim okulunda 3 yıl, ardından Harmantepe ilk/ortaokulunda 4 yıl olmak üzere toplam da 7 yıl Okul Müdürlüğü görevini yürüttü.  Uzman Öğretmen Ünvanına sahip olan müdürümüz 2015 yılı Temmuz ayında  Antalya İli Demre İlçesine tayin oldu. 31 Ağustos 2015 tarihi itibari ile Çevreli Bozoğlu Tarkun İlkve ortaokulu Müdürlüğü görevini birlikte yürüten müdürümüz evli ve bir çocuk sahibidir.